Ajatteletko, miten käytät aikasi?

Hallitsetko aikaasi vai hallitseeko aika sinua?
 
Meillä jokaisella on vuorokaudessa yhtä monta tuntia käytettävissä. Kuitenkin osa meistä tuntuu saavan aikaiseksi valtavasti enemmän kuin toiset. Menestyneillä tuntuu olevan aina aikaa tehdä muutakin kuin vain työtä tai ahertamista. Miksi?
 
Yksinkertaisesti siksi, että menestys syntyy tehokkuudesta ja tehokkuus syntyy ajankäytön hallinnasta. Joissain tapauksissa sanotaan, että aikaa pitäisi varjella fanaattisesti.
 
Paras – ja yksinkertaisin – tapa varjella omaa aikaa ja ajankäyttöä on laittaa kaikki kalenteriin. Työ, ruoanlaitto, matkat, perhe, harrastukset. Kaikki.
 
“Mutta entäs kun tulee niitä muuttujia? Entäs kun joku toinen suunnittelee paremmin?”
 
Elämä on täynnä valintoja. Kun suunnittelee paremmin, vie elämää eteenpäin omaan suuntaansa. Kun tiedät oman unelmasi, ison karvaisen tavoitteen, niin teet valintasi sen mukaisesti. Kalenterisi täyttyy asioilla, jotka vievät kohti tuota tavoitetta, suurta unelmaa.
 
Itsensä tekeminen kiireiseksi on nykyajan tapa tehdä itsestään tyhmä. Menestyneillä on aikaa muuhunkin kuin työhön: heillä on varaa panostaa kalenteriinsa tunteja myös läheisilleen ja kunnosta huolehtimiseen.
 
Miten sinun suunnitelmasi voi? Onko kaikki palaset kohdallaan vai voisiko jotain elämänaluetta tarkentaa?
 
Ajatteletko, miten käytät aikasi?
Ota yhteyttä. Varaa aika 30 minuutin ilmaiseen coachingiin niin katsotaan, miten sinun ajankäyttöäsi voitaisiin keventää.

Leave a comment